Posted on 15-11-2011
Filed Under (BIMBO) by wahyuwidodo

Kulo mungkin salah setunggal tiyang ingkang dados penggemar lagu BIMBO, mulo meniko, mangga kulo aturi pirso panjenengan sedoyo saged mirengaken lagu-lagu ingkang diawali “BALADA”
BALADA GADIS DESA PENCET MAWON
BALADA MINTA-MINTA PENCET MAWON
BALADA SEKEPING TAMAN SURGA PENCET MAWON
BALADA SEORANG BIDUAN PENCET MAWON
BALADA SEORANG KELANA PENCET MAWON
BALADA SEORANG PENYIAR PENCET MAWON

(0) Comments    Read More   
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

Captcha Garb (1.5)